Betyáros húsgolyók kapros-Rögös túrós galuskával

Volt már alkalmatok Rögös túrós galuskát kóstolni? Szerintünk elképesztően finom köret, pláne, ha olyan ízletes és tartalmas főételhez társul, mint a GastroHobbi legutóbbi receptjében! 😋 Készítsétek el hétvégén ti is a betyáros húsgolyókat kapros-Rögös túrós galuskával, ami akár a vasárnapi ebéd sztárfogása is lehet. 👌

📌 Hozzávalók a húsgolyókhoz: 50 dkg darált hús, 1 db tojás, 2 gerezd fokhagyma, 2 ek. zsemlemorzsa, 10 dkg füstölt szalonna, 1 fej lila hagyma, 25 dkg gomba, 2 ek. aprított petrezselyemzöld, 3 ek. sűrített paradicsom, 1 ek. fűszerpaprika, 2,5 dl víz, 2 dl tejföl, ízlés szerint só, őrölt tarka bors

📌 Hozzávalók a kapros-Rögös túrós galuskához: 25 dkg Rögös túró, 15 dkg liszt, 2 db tojás, kb. 1 dl langyos víz, ízlés szerint só és aprított kapor